Urimi i Mirseardhjes pėr Vitin e Ri Akademik

October 6th, 2013

Urimi i Mirseardhjes pėr Vitin e Ri Akademik

Urimi i Mirseardhjes pėr Vitin e Ri Akademik

Universiteti Epoka uron mirseardhjen të gjithë Studentëve, Profesorëve të Fakultetit dhe Stafit.

Një urim special i shkon të gjithë studentëve të cilët morën hapin e madh dhe zgjodhën Universitetin Epoka si shkollën e tyre të jetës.

Iu urojmë të gjithëve suksese në këtë vit akademik dhe Fat të Mbare.