Prezantim mbi sistemin e Bolonjės

May 7th, 2013

Prezantim mbi sistemin e Bolonjės

Prezantim mbi sistemin e Bolonjės

Sot, më 7 Maj, në mbledhjen javore të Këshillit të Fakultetit, do te mbahen dy prezantime nga profesorët e nderuar M.Sc Ibrahim Mesecan dhe Mr.Ardi Xhelilaj ne lidhje me aplkimin e sistemit te Bolonjës në Universitete të ndryshme.