Fillojnė Provimet e Mes-Semestrit

April 20th, 2013

Fillojnė Provimet e Mes-Semestrit

Fillojnė Provimet e Mes-Semestrit

Duke filluar nga kjo e hënë, 22 prill 2013, Provimet e mes-semestrit do të zhvillohen në ambientet e Universitetit. Për një javë, nxënësit duhet të hyjnë në provime në mënyrë që të marrin provimet për këtë periudhë të mes-semestrit. Çdo provim do të organizohet ashtu siç ështëpërcaktuar në oraret e publikuara. Ju lutem kontrolloni atë para në kohë me qëllim për të shmangur cdo problem.

Ne urojmë të gjithë studentët e Epokës dhe sidomos për studentët tanë të Fakultetit, sukses dhe fat të mbarë.