Ditėt e orientimit pėr studentėt e ardhshėm

May 14th, 2013

Ditėt e orientimit pėr studentėt e ardhshėm

Ditėt e orientimit pėr studentėt e ardhshėm

Çdo të shtunë, mbahet takimi i orientimit për studentët e ardhshëm të cilët janë ftuar për të vizituar Universitetin.

Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxhinierisë ka emëruar njerëzit përgjegjës për konsulencë në lidhje me studimet e tyre në departamentin përkatës.

Nga kjo e shtunë, çdo javë prej 9:00-13:00 studentët e
ardhshëm universitetit mund të vizitojnë ambientet e Universitetit dhe të diskutojnë për studimet e tyre të ardhshme me profesorë në Fakultetin tonë.

Ne duam të inkurajojmë të gjithë nxënësit e shkollave të mesme të cilët janë në kërkim për një mjedis cilësor për të studiuar në fushën e tyre të preferuar q
ë të vijnë në shkollën tonë dhe të bëjnë zgjedhjen e duhur për të ardhmen e tyre.