Ceremonia e Shpėrblimeve IDCHSS-2013

May 15th, 2013

Ceremonia e Shpėrblimeve IDCHSS-2013

Ceremonia e Shpėrblimeve IDCHSS-2013

Të nderuar pjesëmarrës punimet e IDCHSS-2013,

Ceremonia e Shpërblimeve për IDCHSS-2013, do të mbahet të shtunën, më 18 Maj, ora 11:30 Universitetin Epoka!

Siç jeni njoftuar,  të gjithë pjesëmarrësit do të marrin një çertifikatë pjesëmarrje firmosur nga Rektori i Universitetit Epoka, edhe nga shefi i Departamentit të Arkitekturës.

 

Do të ketë shpërblime befasuese për 10 finalistët (të tilla si posterin më të mirë, modeli më i mirë arkitektonik, cmimin e publikut, etj), dhe dhurata të vogla surprizë.

Së fundi dhe më e rëndësishmja, 3 pjesëmarrësit do të ndahen si më poshtë:

Vendi 1: Bursa 75%

Vendi 2: Bursa 50%

Vendi 3: Bursa 25%


Ju lutem, qëndroni me ne për zhvillime të mëtejshme