Zgjedhjet e Senatit te Studenteve

April 6th, 2013

Zgjedhjet e Senatit te Studenteve

Zgjedhjet e Senatit te Studenteve

Ne Universitetin tone, ne datat 2 dhe 4 Prill u mbajten Zgjedhjet per Senatin e Studenteve, ku te perzgjedhurit per secilin Vit jane te renditur si me poshte:

ARCH 1 Jona Osmani
ARCH 2 Haxhire Dhiari
ARCH 3 Ylber Hasalliu
ARCH 4 Romiana Cupi
CEN 1 Ramazan Rameta
CEN 2 Mamurbek Savankulov
CEN 3 Stivi Ajazi
CEN 4 N/A
ECE 1 Brilant Baci
CE 1 N/A
CE 2 Erald Kullau
CE 3 Aledia Bilali
CE 4 Endrit Berisha

Fakulteti i Arkitektures dhe Inxhinierise iu uron Suksese dhe Pune te mbare,