Video Leksion nga Dr. Daniela Faas e Universitetit tė Harvardit

June 7th, 2013

Video Leksion nga Dr. Daniela Faas e Universitetit tė Harvardit

Video Leksion nga Dr. Daniela Faas e Universitetit tė Harvardit

Dr. Daniela Faas nga Shkolla e Inxhinierisë dhe Shkencave të Aplikuara të Universitetit të Harvardit dha një leksion në kursin Grafika Kompjuterike në Universitetin tonë që ofrohet nga Prof Ilir Capuni. Dr Faas mori kreu e saj nga Iowa State University dhe pastaj përfundoi një Postdoktoraturë MIT në Departamentin e Inxhinierisë Mekanike.

leksionin e videove ajo futi studentët në fushën e realitetit virtual dhe paraqiti gjendjen e artit të fushës dhe hulumtimet  aktuale që po ndjek për John Deere Corporation. Pastaj ajo hartoi disa pyetje thelbësore të hapura në VR për ata studentë të interesuar në b
ërjen e progresit në këtë fushë.