Studentėt e FAE, pjesė e ''Klubit tė Politikės''

April 8th, 2013

Studentėt e FAE, pjesė e ''Klubit tė Politikės''

Studentėt e FAE, pjesė e ''Klubit tė Politikės''

Dëshirojmë t'iu informojmë se në shkollën tonë është themeluar ''Klubi i Politikës'', i kryesuar nga studentë të Departamentit të Shkencave Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombetare.

Duam të inkurajojmë studentët e Fakultetit tonë të anëtaresohen dhe të jenë pjesë e këtij klubi për dhënien e ideve të reja për të cilat ju jeni të interesuar.  ''Klubi i Politikës'' do të meret dhe do të trajtojë cështje ndërkombëtare dhe kombëtare në lidhje me politikat për to, dhe do të ngre diskutime mbi aktualitetin.

Të qënurit pjesë e ''Klubit te Politikës'' do iu ndihmojë në zhvillimin e ideve dhe opinioneve të reja.