Renditja e Webometrics, Universiteti Epoka mė i mirė nė Shqipėri

February 14th, 2014

Renditja e Webometrics, Universiteti Epoka mė i mirė nė Shqipėri

Renditja e Webometrics, Universiteti Epoka mė i mirė nė Shqipėri

Më 11 shkurt, 2014, janë publikuar të dhënat e reja nga “Webometrics Ranking of World Universities" (Renditja e Universiteteve Botërore Webometric) për gjysmën e dytë të vitit 2013. Renditja e Universiteteve botërore Webometrics është një iniciativë e Cybermetrics Lab, një grup kërkimor i cili i përket Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), një nga grupet më të mëdha kërkimore me qendër në Spanjë dhe vlerëson rreth 20.000 institucione të arsimit të lartë në të gjithë botën.

Universiteti Epoka sërish është renditet si universiteti më i mirë në Shqipëri, duke përfaqësuar një zhvillim të rëndësishëm në jetën e shkurtër që nga themelimi i institucionit. Kjo renditje vjen si njohjen e nivelit të mirë të punës shkencore të botuar nga fakultetet si dhe pasurimi dhe publikimi i informacionit të dhënë nga burimet elektronike të Universitetit.


Renditjen e lartpërmendur mund ta gjeni në http://www.webometrics.info/en/Europe/Albania