Prezantim pėr marrjen e Titullit Profesor i Asociuar

May 21st, 2013

Sot, më 21 maj 2013, Dekani i Fakultetit të Arkitekturës dhe Inxhinierisë Assist.Prof.Dr. Yavuz Yardim dhe Shef i Departamentit të Inxhinierisë së Ndërtimit Assist.Prof.Dr. Huseyin Bilgin mbajtën nje prezantim për marrjen e titullit: Profesor i Asociuar të cilin ata kanë aplikuar pasiqë kanë përmbushur kërkesat akademike.

Juria ishte e përbërë nga profesorët e nderuar që vijnë nga Universiteti Politeknik i Tiranës t
ë cilët dhanë përshtypje shumë të mira për kandidatët.

Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxhinierisë p
ërgëzon ata dhe i uron fat  në jetën e tyre akademike.