Prezantim mbi sistemin e vleresimit ne universitete te ndryshme

May 9th, 2013

Prezantim mbi sistemin e vleresimit ne universitete te ndryshme

Prezantim mbi sistemin e vleresimit ne universitete te ndryshme

Të martën, takimin e Bordit Administrativ të Fakultetit, M.Sc.Ibrahim Mesecan dhe Mr.Ardi Xhelilaj pedagogë departamentin e Inxhinierisë Kompjuterike, paraqitën një përshkrim mbi procesin e vlerësimit të aplikuara në disa universitete të ndryshme në Turqi dhe gjithashtu universitetet shqiptare. Në këtë takim, ishin të pranishëm Dekani i Fakultetit Dr.Yavuz Yardim, Shef i Inxhinierisë së ndërtimit Dr.Hüseyin Bilgin dhe shef i departamentit të Arkitekturës Dr.Sokol Dervishi.

Profesori Ibrahim Mesecan analizoi
Universitete të tilla si: Universiteti Fatih, Universiteti Teknik i Lindjes së Mesme, Universiteti Bogazici, Universiteti Burch në Bosnje. Ai theksoi në prezantimin e tij disa pika të rëndësishme të tilla si: Historia e aplikimit të Sistemit, Ndryshimet gjatë viteve, Procesi i vlerësimit, zonat disiplinore shkencore, Kategoritë e kurseve, Kurrikula etj. Zoti Mesecan përmendi avantazhet dhe vështirësitë zbatimin e sistemit të të këtyre Universiteteve.

Zoti
Ardi Xhelilaj analizoi pika të rëndësishme rreth Universitetin Politeknik të Tiranës. Në prezantimin e tij pikat Z.Xhelilaj permendi pika të tilla si: Historia e zbatimit të Sistemit, ndryshime gjatë viteve, procesi i vlerësimit, zonat disiplinore shkencore, Kurrikula, etj.

Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxhinierisë falënderon Z. Mesecan dhe Z.Xhelilaj për prezantimet dhe bashkëpunimin e frytshëm.

Nëse doni për të parë prezantimet ju lutemi klikoni këtu.