Prezantim mbi Kurrikulat dhe Procesin e Vlerėsimit nė Sistemin e Bolonjės

April 30th, 2013

Prezantim mbi Kurrikulat dhe Procesin e Vlerėsimit nė Sistemin e Bolonjės

Prezantim mbi Kurrikulat dhe Procesin e Vlerėsimit nė Sistemin e Bolonjės

Të martën, në takimin e Bordit Administrativ të Fakultetit, Dr.Elton Domnori, pedagog departamentin e Inxhinierisë Kompjuterike, paraqiti një punë kërkimore në lidhje me përshkrimin e Kurrikulave dhe të procesit të vlerësimit të aplikuar sistemin e Bolonjës, në universitetet italiane. Në këtë takim, ishin të pranishëm Dekani i Fakultetit Dr.Yavuz Yardim, Shefi i departamentit të Inxhinierisë së ndërtimit, Dr.Huseyin Bilgin, dhe Shef i departamentit të Arkitekturës Dr.Sokol Dervishi.

Profesor Elton Domnori theksoi disa pika të rëndësishme në prezantimin e tij si: Historia e zbatimit të sistemit të Bolonjës, ndryshimet gjatë viteve, procesi i vlerësimit, zonat disiplinore shkencore, kategoritë, kurrikulat etj. Gjithashtu, Dr. Domnori përmendi përparësitë dhe vështirësitë zbatimin e sistemi.

Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxhinierisë falënderon Dr.Domnorin për pun
ën dhe prezantimin e frytshëm dhe për bashkëpunimit.

Nëse d
ëshironi të shihni prezantimin ju lutemi klikoni këtu.