Njoftim mbi aplikimet pėr Programin e Shkėmbimit tė Universitetit Epoka pėr semestrin e parė 2013

April 13th, 2013

Njoftim mbi aplikimet pėr Programin e Shkėmbimit tė Universitetit Epoka pėr semestrin e parė 2013

Njoftim mbi aplikimet pėr Programin e Shkėmbimit tė Universitetit Epoka pėr semestrin e parė 2013

Të dashur studentë,

Kemi kënaqësinë t’ju bëjmë më dije se kanë filluar aplikimet për për Programin e Shkëmbimit të Universitetit Epoka për semestrin e parë 2013. Studentët të cilat kanë një mesatare të përgjithshme 2.5 mund të aplikojnë për programin e shkëmbimit të studentëve deri me datë 30 Prill 2013.  Më shumë informacion rreth programit ju mund të gjeni në http://iro.epoka.edu.al/  Gjithashtu ju mund të shikoni listën e universiteteve në linkun http://iro.epoka.edu.al/academic_relations.html

Disa prej universiteteve të kontraktuara aplikojnë tarifat e tyre shkollore dhe disa të tjerë pranojnë vetmë pagesën e bërë këtu. Kjo do të thotë, që për disa universitete, kur ju paguani tarifën e shkollës tuaj këtu, ose nëse keni bursë këtu, ju mjafton të tregoni faturën tuaj të pagesave nga Universiteti Epoka. Ndaj për shumicën e universiteteve turke, ju nuk do të paguani asnjë tarifë shkollore shtesë. Për akomodimin dhe ushqimin, Epoka University do të përpiqet t’ju sigurojë një konvikt ose një vend të mirë qëndrimi.

Ju mund të aplikoni deri më 30 Prill 2013, duke plotësuar formularin bashkëngjitur dhe duke e dorëzuar atë tek përfaqësuesit e departamentit tuaj.

Formulari i Aplikimit për Programin e Shkëmbimit