Njoftim mbi aplikimet pėr Programin e Shkėmbimit “Mevlana”

May 3rd, 2013

Programi i Shkëmbimit të Studentëve “Mevlana”, një projekt i cili synon të ndihmojë në shkëmbimin e studentëve dhe stafit akademik mes institucioneve të arsimit të lartë të Turqisë me institucionet e arsimit të lartë në vende të tjera të botës ka nisur aplikimet për vitin në vijim.

Universiteti Epoka, si pjesë e institucioneve të arsimit të lartë pjesë e këtij projekti, ka rënë dakord me universitetet e mëposhtme për të bashkëpununuar në kuadër të Programit të Shkëmbimit Mevlana:

 1. Universitetin Mehmet Akif Ersoj
 2. Universitetin e Dumlupınar
 3. Universitetin Teknik të Stambollit
 4. Universitetin  Onsekiz Mart të Çanakkalesë
 5. Universitetin Afyon të Kocatepe
 6. Universitetin Yıldız Teknik
 7. Universitetin Namik Kemal
 8. Universitetin Akdeniz
 9. Universitetin e Ordusë
 10. Universitetin Selçuk
 11. Universitetin e Giresunit
 12. Universitetin Hasan Kalyoncu
 13. Universitetin Pamukkale
 14. Universitetin Erciyes
 15. Universitetin Yuzuncu Yil
 16. Universitetin Nigde
 17. Universitetin Bartinit
 18. Universiteti Suleyman Demirel

Të gjithë studentët dhe stafi akademik i Universitetit Epoka mund të përfitojnë nga Programi i Shkëmbimit “Mevlana”.
Studentët mund të marrin pjesë në Programin e Mevlana Exchange në një ose dy semestra dhe stafi akademik mund të japë leksione në universitetet turke nga 1 javë (minimumi) deri në tre muaj (maksimumi).

Aplikimi për Programin e Shkëmbimit “Mevlana” ka filluar dhe ju mund të aplikoni deri më 10 maj 2013.

Për më shumë informacion jeni të lutur të kontaktoni pranë Zyrës së Marrëdhënieve Ndërkombëtare.