Njė Piknik social nė fshatin turistik ''Pezė''

June 10th, 2013

Njė Piknik social nė fshatin turistik ''Pezė''

Njė Piknik social nė fshatin turistik ''Pezė''

Këtë fundjavë, studentët dhe pedagogët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Inxhinierisë ishin për një vizitë në fshatin turistik të Pezës.

Ky ekskursion u zhvillua n
ë mbarimin e vitit akademik për studentët dhe stafin.

Qëllimi për organizimin e një aktiviteti social u finalizua me sukses n
ë këtë udhëtim të bukur në natyrën e mrekullueshme të Pezës.

Të gjithë pjesëmarrësit kanë treguar dëshirën e tyre dhe disponueshmërinë edhe për të bërë një akt të përgjegjësisë sociale në pastrimin e mjedisit dhe gjithashtu krijimin e një shembulli të mirë për të tjerët.

Nëse dëshironi të shikoni disa foto, mund ti gjeni si m
ë poshtë.