Lajmerim pėr blerje pakete nė konferencė

May 16th, 2013

Të dashur studentë,

BCCCE 2013 mbështet studentët gjithashtu.

Nëse ju jeni një student dhe do të donit merni pjesë në konferencë, ju lutem konsideroni opsionet e mëposhtme bashkangjitur:

PAKETA 120
EURO Certifikata
PAKETA 230 EURO Certifikata, Punimet, CD
PAKETA 3,  40 EURO Certifikata, Punimet, CD,
Çantë, (Kufizuar)
PAKETA 4,  50 EURO Certifikata, Punimet, CD, dy dreka
PAKETA 5,  70 EURO Certifikata, Punimet, CD,
Çantë, dy dreka, Darka e Parë
PAKETA 6,  40 EURO Aktivitet Social (vetëm) (Kufizuar)


Nëse doni të merrni ndonjë nga paketa, ju lutem dërgoni një email në:
bccce2013@epoka.edu.al,

me një "Kërkesë Regjistrim Studenti "  Emri Mbiemri dhe lloji i pakos që ju doni të merrni.

Duke shpresuar t
ë takohemi konferencë,


Web: http://bccce2013.epoka.edu.al/
Email: bccce2013@epoka.edu.al
              jkeci@epoka.edu.al