Konkursi Final IMoPC-2013

May 13th, 2013

Me datë 11 Maj 2013 u zhvillua konkursi online "Mendjet Inteligjente" në programin (IMoPC) pranë departamentit të inxhinierisë kompjuterike.

Konkursi ishte tepër emocionues dhe u zhvillua në laboratorin e kompjuterave  të Universitetit Epoka, nga ora 10:00 deri ne 15:00.

Studentët u pyetën me 15 pyetje gjatë 3 konkurseve online dhe u është dhënë 5 orë kohë për cdo konkurs. Grupi XDNA (Andi Gjoka, Nertil Zhuri, David Veliu dhe Xhulja Shahini) janë fituesit e kompeticionit  final por kjo nuk ishte e mjaftueshme për të marrë titullin. Në fund të kë tij kompeticioni grupi 1337 ka zgjidhur 12 pyetje në 1556 minuta ku morën dhe vendin e parë. Skuadra QWERTY mori vendin e dytë, grupi MASTER1 humbi vendin e tretë në minutën e fundit kështu që grupi Agrils++ zuri vendin e tretë.

Renditja e finales:

Pozicioni

Groupi

Studenti1

Studenti2

Studenti3

Studenti4

Pyetjet e zgjidhura

Koha

1st Place

1337

ArditMeti

Yllza Canaj

Kevin Shehu

Sabah Bushaj

12

1556

2nd Place

Qwerty

Nilda Kipi

Jona Hebaj

Evio Abazi

Eda Doko

10

1554

3rd Place

Agirls++

Anxhela Bega

Xheni Haka

Dea Maze

Oriola Gjetaj

9

1535

4th Place

Master1

Mario Gashi

-

-

-

9

2066

Skuadrat e tjera që morën pjesë janë: HRP, Leke, X-DNA, TOD11, Agents, HMD, Binfen, Binfers.

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit dhe ju urojme suksese të mëtejshme.