Kėshilli i Profesorėve tė Fakultetit tė Arkitekturės dhe Inxhinierisė mbajti takimin e parė pėr hapjen e vitit akademik 2017-2018

November 8th, 2017

Kėshilli i Profesorėve tė Fakultetit tė Arkitekturės dhe Inxhinierisė mbajti takimin e parė pėr hapjen e vitit akademik 2017-2018

Kėshilli i Profesorėve tė Fakultetit tė Arkitekturės dhe Inxhinierisė mbajti takimin e parė pėr hapjen e vitit akademik 2017-2018

Më 3 nëntor 2017, Këshilli i Profesorëve të Fakultetit të Arkitekturës dhe Inxhinierisë mbajti takimin e parë për të hapur vitin e ri akademik 2017-2018 në ambientet e Universitetit Epoka.

Këshilli i Profesorëve, i përbërë nga anëtarë me përvojë në fushat e tyre, diskutoi pranimet e reja të studentëve në Fakultetin e Arkitekturës dhe Inxhinierisë dhe njëkohësisht vlerësoi gjendjen dhe progresin e studentëve të tanishëm në programet tona të studimit të doktoraturës.

Gjithashtu, pjesë e sesioneve të diskutimit ishin vendimet për përbërjen e Komiteteve Shkencore të programeve të doktoraturës në departamentet tona, përcaktimin e anëtarëve dhe kriteret që duhet të përdoren për vlerësimin e çështjeve të ngritura ne nivel departamentesh.