Departamenti i Arkitekturės nis fazėn e votimit tė publikut pėr Konkursin e Tretė Ndėrkombėtar mbi Bazat e Projektimit

May 13th, 2013

Fakulteti i Arkitektures dhe Inxhinerise, Departamenti i Arkitekturës po organizon edicionin e 3 Konkursit Ndërkombëtar mbi Bazat e Projektimit

për Maturantët e Shkollave të Mesme – IDCHSS 2013, “Zbulo ARKITEKTIN brenda Teje”. Maturanë nga Shkollat e Mesme nga mbarë

Shqipëria dhe më gjerë morën pjesë në këtë konkurs, ndërsa faza e votimit publik është bërë pjesë e pashmangshme e procesit të vlerësimit

IDCHSS.

Me anë të këtij votimi ju mund të përcaktoni fituesin e fazës së parë të IDCHSS-2013.
 

Në listën e mëposhtme ju mund të gjeni punimet e fazës zë parë, të cilat korrespondojnë me një kod individual të aplikantit.

Ju mund të votoni në këtë sondazhin e mëposhtëm duke zgjedhur punimit më të mirë.

Faleminderit për kontributin tuaj!

Komiteti Organizativ i IDCHSS-2013

 

Ju mund të referohen publikimit të listës së finalistëve në këtë link.

Ju mund të shikoni imazhet dhe të bëni zgjedhjen tuaj në këtë link.