Assist. Prof. Dr. Frida Pashako zgjidhet anėtare e Kėshillit Kombėtar tė Restaurimit

December 5th, 2013

Assist. Prof. Dr. Frida Pashako, lektore pranë Departamentit të Arkitekturës në Fakultetin e Arkitekturës dhe Inxhinierisë është zgjedhur nga Ministria e Kulturës si anëtare e Këshillit Kombëtar të Restaurimit.

Assist. Prof. Dr. Pashako do të japë kontributin e saj të vyer në projektet e restaurimit të monumenteve në rang kombëtar. Ajo është e vetmja lektore që vjen nga Institucionet e Arsimit të lartë privat në Shqipëri.

Universiteti Epoka i uron Assist. Prof. Dr. Pashakos suksese në detyrat e reja që e presin