Aplikimet pėr provimet shtesė

June 28th, 2013

Aplikimet pėr provimet shtesė

Aplikimet pėr provimet shtesė

Të dashur studentë,

Për të gjithë ju, të interesuar për të bërë provime shtesë, afati i fundit është shtyrë deri më 29 Qershor 2013.

Mund të shkoni të plotësoni formën dhe të aplikoni tek Zyra e Regjistrimit për të provimet shtesë të cilat iu mundësojnë diplomimin.

Cdo të mirë,